Met Code To Success laten we leerlingen en professionals spelenderwijs kennis maken met de wereld van coderen & IT.

We gebruiken de nieuwste technologie om de principes van coderen tastbaar te maken voor hen die hier nog niet mee bekend mee zijn in heel Nederland. Diverse activiteiten en cursussen zijn zo opgezet dat het voor de deelnemers voelt als een indrukwekkende speeldag, terwijl zij gelijktijdig uitgedaagd worden om nieuwe vaardigheden onder de knie te krijgen en samen te werken om te winnen. 

Digitalisering van het onderwijs en bedrijfswereld is een thema dat we niet meer uit de weg kunnen gaan. Zeker in de corona periode hebben we gezien dat online onderwijs en kennis van digitaal aan het werk kunnen gaan essentieel is geweest en ook zal blijven. 

Na deze periode willen we zo vroeg mogelijk beginnen met leerlingen maar ook professionals op een efficiënte manier kennis te laten maken met digitaal onderwijs en digitale vaardigheden. Code to Success heeft middels leuke activiteiten programmeren en spelen gecombineerd in modules. Ook bieden wij diverse Cursussen om de ideale IT professional in iedereen naar boven te halen!

Waarom code to success?

Nederlands vooruitstrevendste platform
voor
basisonderwijs leerlingen tot professionals!

Wij als Code To Success geloven dat nu en in de toekomst continue kennisontwikkeling doorslaggevend is voor blijvend succes. Doormiddel van ons divers uit de praktijk samengesteld docenten team. Verzorgen wij praktijk gerichten curriculums en cursussen om onze deelnemers de juiste kennis over te brengen die zij direct kunnen toepassen binnen de hun werkveld en/of school opleiding!

  • Breng jouw organisatie naar een hoger IT niveau.
  • Toegang tot meer dan 15 curriculums en cursussen.
  • Leer de nieuwste vaardigheden.

(+31) 6 81 40 28 08